Vinmarkernes placering:
Centrale Toscana, bakkerne omkring Arezzo
Druer:
Trebbiano, Malvasia, Chardonnay
Højde:
250 - 350 m.o.h.
Jord:
Grus og kalksten
Vinifikation:
Druerne håndplukkes og det bedste druer udvælges. Druerne lægges så i små kurve, som hænges til tørre. Her modnes høsten og koncentratioinen af sukker og aroma øges. Lige før jul presses de tørrede druer. Efter gæring modnes nektaren 4 år på små fade af kirsebærtræ, der kaldes "caratelli"
Smagsnoter:
Gylden ravfarve, duft af honning og tørret frugt med et strejf af figner, valnødder og tobak. Har godt syreniveau til at balancere sødmen.
Serveringstemperatur:
15/17°C – køligt
AFHENTNINGSPRIS - VIRUM/VEJLE
Pris v. 1 stk. 169,-
Pris v. 6 stk. 165,-/flaske
Bacci Vine ApS - info@baccivine.dk - CVR: 43984896
Copyright 2023 Bacci Vine