Vinmarkernes placering:
Centrale Toscana – bakkerne omkring Arezzo. Markerne vender mod sydøst
Højde:
250 – 350 meter
Jord:
Grus & kalksten.
Druer:
Sangiovese & Syrah.
Vinifikation:
Efter druerne er håndplukket følger vinfremstillingen alle regler i den traditionelle Chianti-metode og lagres derefter 4 måneder i flaske. Målet med denne Black Label Chianti er at opnå en perfekt balance mellem tradition og originalitet, og kreere denne nye vin med en stærkere struktur der gør den mere harmonisk, friskere og med en særlig frugtagtig smag.
Smagsnoter:
Rubinrød/lilla farve, smag af røde frugter, krydderier, dejligt frisk & blød.
Serveringstemperatur:
18° - 20° C
Priser mv.:
IWSC: BRONZE MEDAL; DECANTER: COMMENDED
AFHENTNINGSPRIS - VIRUM/VEJLE
Pris v. 1 stk. 89,-
Pris v. 6 stk. 79,-/flaske
Magnum 1,5L 159,-
Bacci Vine ApS - info@baccivine.dk - CVR: 43984896
Copyright 2023 Bacci Vine