Piocaia

Piocaia - IGT "Rosso di Toscana"

Vinmarkernes placering:

Centrale Toscana, bakkerne omkring Arezzo. Fra vinmarkerne i Palazzaccio. De er placeret mod sydøst


Druer:

Sangiovese og Merlot


Højde:

250 til 400 meter.


Jord:

Ler og grus.


Vinifikation:

Efter at druerne er håndplukket, er vinen gæret i temperaturregulerede ståltanke, med en meget lang udblødning på drueskallerne.


Lagring:

12 måneder i små franske egetræsfade og derefter 6 måneder i flasken.


Smagsnoter:

Rubinrød/lilla farve, smag af krydderier med balsamiske noter. Lang og blød finish.


Serveringstemperatur:

18 / 20°C.

 

Priser mv.:

DECANTER ASIA WINE AWARDS (DAWA): BRONZE MEDAL; IWSC: BRONZE MEDAL; DECANTER: COMMENDED

BACCI VINE

Bacci Vine ApS - info@baccivine.dk - CVR: 16656089

Copyright 2018 Bacci Vine